♥ Jennie love Spyder ♥

♥ Jennie love Spyder ♥
♥ Hopptävling

Hej! Har typ varit i stallet heelaa dagen idag. Cyklade till Surf vid 9, för att titta (och ta kort) på hopptävlingarna. :) Jag fick låna Jennies objektiv, så det blev rätt så bra bilder endå! For sedan till ström. Jag red Witterpir i skogen. Jag skrittade och travade bara idag. Jag gick ut med Josephine en sväng i också. :) Hon ska vila en vecka till, och sedan ska vi på återbesök.. Sen jag kom hem har jag typ tittat på TV och fixat och trixat med bilder. x) Ska sova snart. Skola imorgon ju!

 
                                Grattis Theres! :D

//Minette

♥ Fredag - Lördag

Hej! Helt otroligt. 600 besökare! ;D

FREDAG

Skola idag (såklart). Vi gjorde inget speciellt. Efter skolan gick jag på stan. Köpte ett par jeans tight för 149 kr på Kappahl. (Kostade igentligen 199 kr, men det var 50 kr rea!) Köpte också en grön, tunn kofta på H&M för 129 kr. :) Sedan for jag till stallet. Gick ut med Josephine i skogen. Witterpir fick vila!

LÖRDAG

Red Diana på Hippologum idag. Vi red ut i skogen. Det var kul! Vi galopperade en gång. Det duggade lite, lite i början, men vi klarde oss från regnet iaf! Sedan följde Evelina med till Joss. Vi red ut på Witterpir. Hihi, vi byggde upp ett litet hinder i skogen som vi hoppade. Det var inte så högt, men det var kul! ;D Vi tog lite bilder, men dom lägger jag troligen in imorgon. Gick ut med Josephine också. Imorgon ska jag nog cykla till Surf och titta på hopptävlingarna! ;)

//Minette

♥ Torsdag

Hej! Skolan idag. Vi slutade halv 2. Chill! xD Lärarna skulle ha något möte typ! Nu är jag hos Jennie. Ska till stallet klockan 4. ;) Kort inlägg idag.

//Minette

Följ min blogg med bloglovin

♥ :)

Har varit i stallet ganska länge idag! Först for jag till Stöcke Pf och tittade (och fotade) när Theres hopptränade för Daniel Svensson. :) Jag fick ganska många bra bilder endå. När hennes grupp hade hoppat klart, så kom Jennie för att titta på Rebecka när hon tränade. Då var jag med henne! Sen for jag till Joss. Gick ut med henne en stund. Red sen Witterpir. Det gick jättebra idag. ;D Witterpir var duktig, hon blev väldigt svettig efteråt så jag duschad henne. :) Och SÅKLART skulle hon rulla sig i hagen när jag släppt ut henne. x) Jag fick gå ut i hagen och borsta henne igen. Myste lite med Joss också. <3 Jag kliade henne vid manken, och då kliade hon mig tillbaka! Åkte hem vid 7 typ. Mamma gjorde toast/varma mackor åt mig till middag. Gissa vad hon hade på dom?! Ketchup!!! xD Hehe, det var gått iaf. :)Ren ponny!
Smutsig ponny!Lite mer bilder från idag. :)

    
Det var liiite bilder från idag! :) Lägger kanske ut fler imorgon. Nu ska jag sova!

//Minette

♥ Lördag

Hej! Imorse red jag Vicky på hippo. ;) Hon är jättefin att rida. Vi red mycket på typ kvartslinijen elr vad det hette! Sedan åkte jag till ström och red Witterpir. :) Jag red ut idag. Det låg en pinne/gren över vägen jag red på, så jag ''hoppade'' över den några gånger. x) Eller om man ens kan kalla det att hoppa. Den var typ 10-20 cm, fast Witterpir hoppade iaf! Jag gick ut en sväng med Josephine också. Vi åt kantarell mackor när jag kom hem. Hihi, det var goott! ;)

Här kommer två bilder jag och Johanna tog när hon följde med mig till ström en dag! :)Nørgaards JosephineBjörksta Witterpir

Hihi, jag härmade dig lite Jennie. :]

//Minette


♥ 7c

Hej! Nu går man i 7:an då! ;D Eller, aja.. vi började igår då. xD Hann inte skriva på bloggen då. Gick upp typ kvart i 8 idag. (Kunde stiga upp tidigare eftersom vi började kloclan 9.) Najs dag idag. Vi gick till i20 och hade nå lekar typ. Dom delade in oss i grupper, och så var det nå frågor och så. Sedan gick vi tillbaka till skolan och åt lunch. Slutade sen. ;D Jag tog bussen till stallet 10 över 4. Jag red Witterpir! :) Hon var snäll. Red först lite drssyr och sedan ut i skogen. Jag gick en sväng i grimma och grimskaft med Josephine också! Hon har varit lite småseg dom 2 senaste dagarna, men idag var hon jättepigg! Hon måste bli bra snart.. Dushade Witterpir efteråt, för hon blev svettig när jag red. xp Nu ska jag snart gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgon! Ska ju rida på Hippo. ;)

Jag har också fått ny mobil! ;D Hehe, smart som jag är råkade jag ju liksom förstöra min förra!//Minette

♥ Sundsvall

Heej! Idag har jag åkte jag med pappa till Sundsvall! Johanna var också med <3 Vi var på hööks, ikea och en massa andra affärer. På hööks köpte jag ett ridtäcke till Josephine. Blått med en Lena Furberg häst på. Jag fick också en rosa padd och ridstrumpor av pappa. Johanna köpte ett rosa shabrak men en Lena Furberg häst på, och en mankam till Shakira! :) Sedan gick vi på Birsta City. Det var ett jääättestooort köpcentrum. Det fanns typ mins 50 affärer! xD Fast jag och Johann gick typ bara på 4 av dom. H&M, lagerhouse, akademibokhandeln och gallerix. På lagerhouse köpte jag ett block med hästar på. Så stod det ''Plugghästar=BÄST''! Haha.. x) Jag köpte också en liten ask med godis, med samma hästmönster. På den stod det ''Plugghästpiller, gör dig bäst i klassen''! Vi åt på ikea. Jag åt typ pasta med tomatsås! HIhi, det var gott. xp Sen gick vi på ikea. Det var mycket mindre en jag mindes att det var! xD Hehe.. Jag fick en blå lampa av pappa där. :) Ja, sen åkte vi hem!

Josephine var på ATG idag.. ;( Jag var inte med men. Hon skoddes ju i fredags, hovslagaren trodde att hon hade ont i benen! ;S Så vi tänkte kolla upp det. Och det visade sig att han hade rätt. Hon har kotledsinflamation! ;'( Hon fick boxvila idag. Men imorgon ska hon få gå ut i hagen. Hon ska äta nån slagsmedecin. Jag ska gå ut och gå med henne varje dag, och sen om 3 veckor ska hon på återbesök! Vi får väll se hur det går. Men jag hoppas på det bästa!

Det jag köpte idag :)


* Ridtäcket!* Den rosa padden köpte jag!* Köpte dom rosa-gråa!* Blocket! (Hittade ingen bild på asken med godis. Men det var iaf samma mönster)* Lampan!

//Minette

♥ Onsdag - Stallet

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt förutom stallet. Jag vaknade typ halv 12. Sedan åt jag frukost och var på datorn ett tag. Åkte till stallet vid 1. Red mycket på volt idag, i skritt och trav. Jag galopperade bara ett par gånger. Hon har en sko som är lite lös, så hon får vila imorgon, och på fredag ska hon skos! :)

//Minette

♥ Ponnykalas, bad och ridlektion

Har inte skrivit nu på ett tag.. Så här får ni läsa om vad som hänt de senaste dagarna!

SÖNDAG

Caroline hade ponnykalas i stallet. Dom fikade, öppnade paket, hade fiskdam och så fick dom rida på Witterpir och Josephine. :) Jag och Johanna ledde dom. Efter att mamma hade åkt hem med alla barnen skrittade jag och Johanna ner till Fjärn barbacka. Det var sjukt kul och vi badade med dom också! :) Eller vi simmade inte men det var kul iaf. Vi travade i vattnet, och så galoperade vi en gång också! Haha, men vi fick typ en hel sjö av vatten i skorna. xD

(Bilder från kalaset kommer sen)

MÅNDAG

Sofie följde med till stallet idag. Hon ska ju börja ta hand om Joss på tisdagar eftersom jag har ridlektion då, och inte hinner till stallet! Så hon fick veta vad hon ska ha för mat osv. Vi red också ner till Fjärn på Witterpir och Josephine. Vi gick ner i vattnet!

TISDAG

Var inte hos Joss idag. Sofie red, och tog hand om henne. Johanna kom till mig vid 3. Så åt hon hos mig och sedan for vi till Hippo. Vi mockade och borstade Valle innan ridlektionen. Hehe, jag red han idag. <3 Vi har fått en ny ridlärare för att Hnna har flyttat. Hon heter Johanna. Hon var bra, men jag saknar endå Hanna! :( Det gick bra och Valle var fin. Efter lektionen släppte vi ut hästarna i hagen och kollade när hoppgruppen hoppade!

Det var vad jag har gjort! :)

//Minette

♥ Torsdag - Markarbetskurs och Barbacka

Idag var det markarbetskurs på Hippo! Jag red Valle <3 Det gick bra. Johanna tog lite kort också. Efter hippo åt vi tacos till lunch, hos mormor. Sedan blev det Ström! Johanna följde med. Vi red barbacka idag! :) Hihi det gick bra, fast i slutet när vi skulle galoppera sista gången, drog Joss ner huvudet just när jag skulle sakta av så åkte av! xp Vi hade då kul idag iaf! <3

Lite bilder från idag :)

//Minette

♥ Tisdag

Heej! Red dressyr lektion för Camilla Granberg på Valle idag! Vi red mycket på volt och gjorde skänkelvikningar. Valle var jättefin! Sedan var jag hemma ett tag. Åkte till Josephine vid 4. Jag red både henne och Witterpir. Det gick bra och båda var snälla. Fast jag ramlade av Joss! x)  Jag hade bestämt mig för att vi skulle gå genom en vattenpöl (Hon gillar inte vattenpölar!). Men istället för att gå  igenom den tog hon vääärldens hopp över heeelaa vattenpölen! Haha, den var typ 1-2 meter lång! Jag var ju inte beredd så jag hamnade på halsen, framför sadeln, och så hedde hon ner huvudet för att äta gräs, och då gick det inte att sitta kvar! x) Hihi.. Imorgon ska jag rida Valle på markarbets/hoppkurs och så ska jag gå på Nolia med Johanna. :) Så ska jag till Joss också förståss! <3

//Minette

♥ Söndag

Idag fotade jag på Stöcke Ponnyförening. :) Det var hopptävlingar! Jag var där med Jennie. Hehe, det blev endå ganska bra bilder tycker jag! ;) Sedan följde hon med mig till Joss. Vi hoppade lite idag! Jennie fotade. :D

Lite bilder från idag :)

//Minette

♥ Jag älskar min syrra- <3


♥ Header

Hej! Komentera min nya header! Jennie har gjort den. <3 Blev den fin? Jag är då supernöjd! Tack Jennie! ;*

♥ hihi

HEJ

Nu har jag varit busig ;)  muaahhahahahah

HEJDÅ


bloglovin