♥ Söndag

Hej!

Idag for jag till stallet vid 12 tiden. Sedan cyklade jag till Stöcke ponnyförening och fotade när Theres hade hoppträning! :) (Kommer lite bilder) Sedan cyklade jag tillbaka till ström och red Josephine. Det var väldigt varmt!! Jag red ner till fjärn och ''badade'' med Joss! :D Elr det var inte direkt bada, men vi gick ut i vattnet. Typ 30 cm djupt  x) Det var sjuukt kul iaf! :) Nu är jag hos mormor och ska snart sova.. ;)

Här kommer lite bilder :)


Theres och Rocky på alla bilder :)

//Minette

♥ Torsdag

Hejhej!

Idag for jag och mamma till stallet efter middan. Jag red först Joss på ridbanan och sen ut i skogen. ;) Det var varmt ute och jättehärligt! Joss var snäll. Jag galopperade på en äng, och både jag och Joss tyckte det var jätteskojjigt!! :) Var också med Fanny och Sofie på stan.

Mamma fotade. :)Jag tar in henne från hagen :)Galopp på ridbanan<3I hagen ;)


// Minette

♥ Sommarglass.com

Bli medlem på http://www.sommarglass.com/?r=960 det är 100% gratis och jättebra! :D Man kan samla ihop poäng och få en gratis glasscheck värd 23 kr ;)


♥ Onsdag

Idag åkte jag och Jennie buss till stallet :) Jennie ringde och väckte mig 11.00 och bussen gick 11.20, så jag blev ju bara liiite stressad. Men vi hann med bussen iaf! Det gick bra att rida idag. Båda hästarna var snälla. :) Vi galopperade också, första gången på Joss ute i skogen! :) Jag hann inte fara till Åbacken idag.. :/ Var sedan på stan med Fanny<3 Vi köpte glass på Mc Donalds!

Lite bilder från idag! <3Söt Joss<3<3Koompiisar :)<3<3// Minette

♥ Måndag

Hej! Har inte skrivit på ett tag nu.. Jag har inte orkat x) Aja, igår hämtade vi Josephine! <3 Idag red jag henne på ridbanan i ca 30 min. Hon var snäll och det gick bra. :D Jag hoppade några små hinder ett par gånger också. Det var jättekul att hoppa henne! Sen tog jag bussen hem.. Hejdåå

// Minette

♥ Söndag

Hejsan!

Idag har jag typ inte gjort så mke. Bara varit hemma. Ska typ gå på Tivolit senare idag! Nån som ska dit? Igår hoppade jag Flaxman. Han var ganska pigg. Det var jättekul! Först fick vi värma upp på ett hinder i först trav och sedan galopp. I slutet fick vi hoppa en bana på 3 hinder. Jag såg när Felicia hoppade Sudden! Det gick typ KUUUUUUNG för henne :D Hehe... :) 

// Minette

♥ Fredag

Hejhej!

Härligt att det är sista dan på veckan! Är på skolan nu.. Vi börjar typ om 6 min ;) Sa typ inte göra så mke idag, men ska till tandläkaren efter skolan :(

// Minette

♥ Torsdag

Hejalla!

Har typ tråkit hemma.. Inge stall elr nåt!

Vi ska hämta Josephine 14 juni! :)Hejdå,

// Minette

♥ Tisdag

Idag var jag och provred Josephine <3 :) Det var jättekul att få tråffa henne igen. Hon var jättesnäll. ;) Jag fick borsta, sadla och tränsa henne själv, sedan så gick vi in i ridhuset. Det var nästan lika stort som på hippo! ;) Vi var tvungna att snurra stiglädren för att dom skulle passa. Josephine var väldigt snäll!

// Minette


bloglovin