♥ Hoppning

Idag hade vi hoppning i kombigruppen. :) Jag red Vicky. Det gick väll ganska bra! Vi hoppad 5 studs på böjt spår, och 5 hinder med ett galoppsprång imellan på böjt spår.


Ha det bra /Minette ♥


♥ Stan

Hej! I lördags spelade vi ju in min och Jennies vilda västern film. Men idag då vi laddade in filmen på datorn och skulle klippa så visade det sig att det måste ha varit något fel på bandet, för ungefär halva filmen var förstörd! Det var grå sträck över bilden. Så vi måste filma om från början!! -.- Surt. Jag gick på stan en sväng efter skolan. Jag köpte en tunika och en tröja. Så har jag varit i stallet! :)


* Svart tunika H&M, 179 kr


* Svart, vit randig tröja Gina Tricot, 149 kr

Ha det bra /Minette ♥

♥ Smootie

Igår gjorde Staffan en jättegod smootie till mig! Jag tänkte lägga upp en bild och receptet. ;]

SMOOTIE ALÁ STAFFAN


Du behöver:
* Frysta bär
* Vanilj youghurt

Så här gör du:
Te ett glas och häll i vanilj youghurt.
Värm sedan bären i micron.
Häll ner bären i vanilj youghurten.
Rör om, ät och njut!

Om du vill kan du även röra ner lite strösocker.Ha det bra /Minette ♥


♥ Staffans kompis kan också dansa

Hej! Skola iag, (såklart). Vi gjorde inget speciellt. På gympan hade vi en hinderbana i skogen typ. Det var väll ganska kul, men också jobbigt. På vägen hem från skolan regnade det. Uschusch! Jag åkte till stallet direkt efter att jag hade kommit hem. Red ut i skogen på Josephine. Det var en katt som satt vid vägen, och den tyckte hon var jätteläskig! Hon var väldigt pigg idag. xP

Här kommer en film på Staffans kompis Kennet och Marina.

Try JibJab Sendables® eCards today!


Ha det bra /Minette ♥

♥ Ingen rubrik

Hah, ja jag kom inte på någon rubrik ;] Idag följde Evelina med till stallet. Vi red ut på Josephine och Witterpir. Kulkul! <3 Vi red ganska länge, men skrittade bara. Iaf med Josephine. Travade och galopperade lite med Witterpir. Haha, Josephine går så mkt snabbare än Witterpir så det går att trava bakom.

Kort inlägg idag, men nu ska jag gå och sova! Btw, har gjort några olika headers till bloggen nu som jag laddar upp någon dag, så får ni rösta om vilken jag ska ha. :)

Ha det bra /Minette ♥

♥ Filminspelning

Hej! Idag har vi spelat in min och Jennies Vilda Västern film. :) Lisa ver med som tjuv. Vi hade väldigt kul. Både Witterpir och Josephine var också med. Filmen ska läggas upp på youtube när den är klar. Jag kommer självklart lägga upp den här på bloggen också! ;D Ja, det har väll inte hänt så mycket mer..

Nu håller jag på med en header till bloggen. Den förra jag gjorde blev misslyckad! Jag tänkte att ni skulle få bestämma vilken jag ska ha! Kommer snart lägga upp 2-3 olika, och så får ni rösta. :)

Ha det bra /Minette ♥

♥ Hihi

Hej! Idag har vi haft en tipsrunda om källsortering på skolan. Jag gick tillsammans med Moa och Linn. Vi såg också en film om regnskogen. Slutade typ vid 13.10. ;) Evelina följde med mig till stallet efter skolan. Vi red över bommar och hoppade några små hinder med Witterpir. :) Hon var jätte duktig! Så red vi ut en stund på Josephine. <3

Kameran följde ju såklart med så här kommer lite bilder. :)

//Minette

♥ Stallet

Hej! Har varit i stallet. :) Jag red Josephine i skogen en stund. Hon var pigg och glad! Jag tog lite kort på henne påväg in från hagen.


//Minette


♥ Onsdag

Hej! Idag har vi byggt Rondellhundar och haft Multisporttävling på skolan. Det gick inte så bra för min grupp med Rondellhunden! Vi hade en bra idé, men sedan så gick det inte att bygga ihop hunden så som vi hade tänkt oss. Vi hade bara snöre att sätta ihop dom olika delarna med, så det var ganska krångligt! Det blev ingen hund i min grupp. Vi var tvungna att avsluta. Aja.. I Multisporttävlingen så tävlade alla 7:or mot varandra. (7A, 7B och 7C) Det var en slags stafett med olika grenar. Min ''grupp'' hade styltgång! Det är faktist svårt att gå på sånna där långa pinnar. xD Vi skulle gå en bana mellan koner. 3 varv. Ingen i min grupp förutom Felix kunde gå på styltor, så han fick gå alla 3 varven. 7C (Min klass) kom sist, och 7B vann! Vi slutade klockan 1. ;D Nu ska jag äta och sen ska jag till Josephine. <3


//Minette

♥ Temavecka

Hej! Den här veckan har vi temavecka. ;) Temavecka = inga vanliga lektioner på hela veckan! ;D H a h a. Idag hade vi nåt slags brandtema typ. xp Först så berättade dom om brand, och vad man ska göra om det börjar brinna. Och så fick vi se en film. Sedan fick vi vara i ett rökfyllt rum. Och så fick vi släcka en liten brand. Eller, dom hade tänt på en docka, och så skulle vi släcka branden. Vi fick springa fram med filtar och försöka kväva elden! Imorgon ska vi vara ute i skogen. ;) Ska snart till Josephine. <3 Theres ska följa med. :) Vi ska köra Witterpir.

//Minette

♥ Äntligen helg

Hej! H a h a, gillar helg. xD Varit i stallet heelaa dagen med Evelina. Först Hippo imorse. Vi hade hoppning, och jag red Frodo. :) Det gick bra. Sedan åkte jag, Evelina, mamma och Caroline på Pegasus hästshop. Jag fick en jättesnygg svart jacka. x) Och så köpte vi linfröolja till Josephine, som är bra för lederna. :) Jag såg en jättesnygg säkerhetsväst som jag vill ha!! Sedan följde Evelina med till Josephine. Vi körde Witterpir. Kulkul! Har lärt mig hur man selar, och hur man tar av och på vagnen nu. xp Red en sväng på Joss i skogen med. <3

Bloggen ska få en ny look! Just nu gör jag en ny header till bloggen. En med lite mer höst/vinter-tema. H a h a, men jag måste nog få hjälp av Jennie med att sätta in den.

//Minette

♥ Tråkigt typ

Hej! Vi hade ett SO prov i skolan idag. Jag tror att det gick ganska bra iaf! xp H e h, har typ tråkigt. Ska äta och sen blir det stallet. :) Jag ska rida båda hästarna idag. Skriver kanske ikväll om jag hinner.

//Minette

♥ Kombigruppen

Hej! Har inte gjort något speciellt i skolan idag. Jag tog bussen till stallet direkt efter skolan. Skrittade ut i skogen en sväng med Josephine. H i h i, hon var pigg! ;] Red ju i kombigruppen idag också. Vi hade hoppning. :) Jag red Casper och det gick faktist ganska bra! Vi hoppade en slags båge. :)


//Minette


♥ Tisdag

Hej! Skola idag, (såklart). Roligaste lektionen idag var nog elevens val. :) Jag har IT Media tillsammans med Jennie. Vi ska görs en film om Vilda Västern! xD H a h a. På svenskan gick jag till skolans bibliotek och  lånade boken ''I taket lyser stjärnorna''. Den är superbra! Jag har redan hunnit läsa 218 sidor på en dag! xp Den boken kan jag varmt rekomendera. :) Jag tog bussen till stallet efter skolan. Mockade, gjorde iordning mat och borstade Joss idag bara. Ingen ridning. När jag kom för att hämta Josephine så gnäggade hon. Det gjorde hon också när jag gick förbi hennes hage påväg till till bussen. (När jag skulle hem) Jag har verkligen världens goaste ponny. <3

Förresten,

Jennifer undrade hur många besökare jag hade per dag. I genomsnitt har jag ca 15 besökare per dag. Men vissa dagar mer, och vissa dagar mindre. Det mesta jag har haft är 52 besökare på en dag! :)

//Minette

♥ Körning

Hej! Nu har jag varit i stallet med Therese. :) Vi k ö r d e Witterpir. Det var jättekul, och hon var typ ganska pigg. Jag vill ju gå travskola nu h a h a! Skulle vara kul :) Vi red också ut på Joss en sväng i skogen. <3 Om Theres följer med imorgon också, så ska vi nog köra henne igen.

//Minette

♥ lalala

Hej! Slutade 13.10 idag. ;D Vi hade ingen matte och bara 15 minuter bild. Gick hem efter skolan och satte mig vid datorn. Har också pluggat lite till SO provet vi ska ha på torsdag! Nu väntar jag på Theres som ska komma om 8 minuter. xD H a h a. Vi ska ta bussen till stallet. Vi rider nog ut på Josephine och Witterpir. :)

//Minette

♥ Sova över + bad

Hej! Jag och Evelina sov över hos Antonia från lördag till söndag. :) Vi såg på film och spelade dataspel typ. Haha, vi tänkte baka kladdkaka klockan 12 på natten men, dom hade ingen kakao. xp Sedan på söndag följde dom med till stallet. Vi tog med oss fika och red ner till fjärn med Witterpir. Plaskade lite i vattnet också. :)

Jag hade med mig kameran, så här kommer en/tre bilder!

//Minette


♥ Nytt schabrak

Hej! Jag och mamma var på Jenny och Pinto (hästshoppen på Hippologum) och köpte ett nytt schabrak till Joss! Ett vitt med rosa,mörkblå kant. Jag ska ha det när jag tävlar någon gång. Jag vet att det kommer ta ett tag innan jag kan tävla men. Det passar jättebra till den ljusrosa padden jag köpte åt Joss när jag var i Sundsvall. Hon kommer att bli jättesöt i det! <3//Minette

♥ Stallet!

Hej! Idag följde Antonia och Evelina med till stallet. :) Evelina fick rida Bengan! :D Det var jättekul, vi skrittade ut alla tre på Joss, Witterpir och Bengan. Joss är ju frisk nu så jag kan börja skritta lite smått. Vi gick ner på ridbanan med Bengan och Witterpir sen, så red vi där ett tag. (Vi tog in Joss i stallet efter att vi hade skrittat någon halvtimme i skogen).

Kameran följde såklart med till stallet, så här kommer lite bilder. :)

//Minette


♥ Disco

Haha, hittade en kulig grej! xD

Try JibJab Sendables® eCards today!


Try JibJab Sendables® eCards today!

♥ Fjällen

Jag har ju glömt att berätta om allt vi gjorde i fjällen i helgen! Så här kommer det. :)

FREDAG

Vi for efter skolan på fredagen. Vi stannade i Lycksele och åt på frasses. Vi var framme vid halv 9 ungefär. Då åt vi kyckling i dom andras stuga (Det är två familjer i stugan bredvid Jennies familjs stuga). Sedan spelade alla barnen Monopol! :) Det var jag, Jennie, Jesper, Hampus och Anton. Haha, Monopol är typ ett evighetsspel jue! Vi hann inte spela klart.

LÖRDAG

Idag plockade vi kantareller! ;D Vi plockade typ 11,5 liter. Det var kul, fast ganska så blött. x) Vi spelade Monopol ett tag också. Hampus vann! Jag och Jennie bastade. Till middag åt vi först kantarell mackor och sedan kött och potatis. Alla barn gick över till gäststugan och såg på film. Filmen hette typ My super ex girlfriend. Den var bra! Sedan spelade vi tv-spel i typ 2-3 timmar. xD Jag och Jennie gick inte och la oss fören 2 typ. xp

SÖNDAG

Vi packade och städade stugan. Vi hann spela tv-spel ett tag innan vi skulle fara.


Ja, det är väll det jag har gjort i helgen! ;D

//Minette

♥ Tisdag

Hej! Skolan idag. Vi gjorde inget speciellt. På elevens val hade jag och Jennie IT Media. Vi ska få göra en egen film! Det ska bli kuuul! Jag och Jennie ska göra en film om Vilda Västern. Det ska vara hästar med. :) Red Witterpir idag. Det gick bra. :) Red mycket på volt idag. Hon blev ganska svettig så jag duschade henne efteråt!

Jag ska börja i kombigruppen! :D Jättekul! Första lektionen imorgon. Längtar!

//Minette

♥ Torsdag

Hej! Skolan idag. Vi gjorde typ inget speciellt.. På gympan spelade vi frisbee golf. (Elr vi blev indelade i två grupper, och min grupp spelade frisbee golf.) Jag var i samma ''lag'' som Ali. Han kastade ner Moa, Linnea, och Nours frisbee i någon liten bäck typ. xD Carolines kompis Tindra följde med till stallet. Jag red Witterpir. Tränade på galoppfattningar. Hon har ju lite svårt för vänstergalopp. Men det gick ganska bra. :) Hon blev väldigt svettig så jag duschade henne efteråt.

Taggar fjällen imorgon då! :D Jag ska följa med Jennie!

//Minette


bloglovin