Snygg vårjacka från H&M


Thinkin' of you

Yes, min uppdatering har väl inte varit på topp kan man väl säga.. Har inte haft nåt roligt att berätta om. Snart ska jag i alla fall äta och sen blir det att fara till stallet och hoppträna. Wihoo!

Sänder en tanke till Moa som är sjuk också..

Kolla statistiken


Men gud! Kollade just statistiken. Jag har inte bloggat något alls de senaste dagarna (förlåt) och ändå ser ni kurvan!? :O Blev seriöst chockad. Någon måste ha länkat mig eller nåt!?


Eric Saade


BUHU :(


KOM JUST PÅ ATT DET VAR VAMPIRE DIARIES IKVÄLL OCH JAG GLÖMDE DET! NEEEEEEEJ! HUR KUNDE JAG GLÖMMA DET? :O Får väl se det på datorn elr nåt... :(

Fredagkväll


Grillchips, webbcam bild

Vaknade vid 11 imorse. Åt frukost och satt sedan vid datorn. Åkte till stallet kl 3 ungefär och red och mockade och så. Nu ikväll blir det nog att kolla några 90210 avsnitt. Har ju chipspåsen också! ;)


9021090210, jättebra serie! Jag började se den i slutet på jullovet och nu är jag inne på avsnitt två på säsong tre. :)


I wan´t this from H&M


http://www.hm.com/se/


Min kamera


I min kameraväska finns en Canon EOS 400D. ♥

Objektiv
- Canon EF 50mm 1.8 II
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS (kitobjektivet)

Tillbehör
- Reflexskärm, silver och vit 80 cm
- UV-filter
- Close up filter +4
- Fjärrutlösare

I cant´t thank you enough


Moa, en av mina närmsta vänner! Jättesnäll tjej med en jättefin blogg. ♥ Klicka på bilden.

Start fresh with a brand new design


Bloggen har fått en ny design, gjord av bästa Moa! Och jag har bestämt mig, NU ska bloggen igång igen. Jag har säkert tappat alla läsare men jag hoppas att ni kommer tillbaka. Jag har ingen förklaring till varför jag slutade.. men orkade helt enkelt inte. Jag glömde skriva en dag, sedan en dag till och så fortsatte det. Har försökt starta upp bloggen igen, det har jag verkligen, men det har inte blivit av. Mest för att det inte har funnits någon design vilket har varit tråkigt. Men nu är jag fit for fight igen och jag hoppas ni läser och kommenterar massor!

/Minette ♥


bloglovin