♥ Glee

Bloggen är tråkig just nu, jag har ingen direkt lust att blogga och eftersom jag inte har någon design är bloggen ful.

Är hos Jennie nu och vi har nyss kommit hem från första riktiga skoldagen. Vi har inte fått några skolböcker än så det blev mest info och några övningar på papper osv. Nu ska vi se på Glee. Jennie har laddat hem hela första säsongen på datorn och vi är på typ avsnitt 8. Haha, ni som inte har sett det, se det! Det äger! :D

♥ Skolan har börjat

Ja, idag har jag börjat åttan... åttan! Haha, känns inte som det. Kul att träffa alla igen och att 'återgå till det vanliga' men ändå. Vart tog sommaren vägen? Känns som om det bara var ett litet tag sedan vi fick sommarlov.. Dagen var iaf okej. Började med ett upprop, fick vårat nya schema (som suger) och fick lite info om veckan. Börjar inte med vanliga lektioner förens på torsdag. Så nu tisdag, onsdag så ska vi typ göra något med klassen. Frisbeegolf imorgon och gå till hamptjärnsstugan på onsdag. Kanske lite tråkigt inlägg men, men

♥ Precious

Cyklade till stallet med Jennie idag vid halv tio tiden. :) Mockade och sånt och sen kom hovslagaren och skodde Jennies ponnysar. Därefter åt vi lunch (kycklingsallad blev det för mig) och sedan fotade jag när Jennie red på ridbanan. Vill ni se några bilder så får ni kika in på Jennies blogg och se om hon har lagt ut några. :) Sen gick vi ut med Jossi skogen och fotade. Blev några bra bilder. Haha, kände att det blev många 'Jennie' i det här inlägget.

Kommer väl snart en ny header nu när jag har några fräscha bilder på mig och Josephine. <3


Silver Star

Red lektion med Silver Star idag på hippologum precis som förra veckan. :) Gick ganska bra. Red någon övning på serpentiner. Hon blev lite stark mot slutet men annars fin. ;)


Från en dressyrkurs i sommar. Jennie har fotat. :)


♥ Header jobb

Har tre headrar/bloggdesigner att göra nu i veckan/helgen. En till mig själv, en till Johanna och en till Linda och Isabellas blogg. :) Tycker det är väldigt roligt att hålla på med sånt, och nu när jag har mycket tid över på dagarna så..

♥ Bloggdesign

Har gjort en liten skiss på min nya bloggdesign. :) Ska börja göra den så fort jag har några bra bilder på mig och Josephine. Jag och Jennie ska cykla till stallet på fredag och vara där ganska länge så då kan vi fota! :D (a)

♥ ?

Har inget att blogga om. Ideér någon?


Stallet idag

Har ganska nyss kommit hem från stallet. Mockade, borstade och fixade maten som vanligt. :) Sen så var det ponnymöte. Vi pratade om träningar, planerade in tävlingar för nästa säsong osv.


Min söta ponnyhäst <3

♥ Lunch

Ska snart fara och äta lucnh med pappa. :) Därefter blir det stallet.

♥ Ny beställning

Eftersom grimman vi beställde från Hööks inte passade så fick det bli en ny beställning. Den här gången blev det det här.

Den rosa grimman fanns inte i rätt storlek så jag bestämde mig för en grå/röd istället. Tror hon kommer passa bra i den. :) Och nya stigläder behövdes. Dom vi har nu är ganska slitna, och dessutom så måste jag snurra dom för att det ska bli rätt längd på dom.

♥ Ännu en fråga


Har fått ännu en fråga som jag tänkte svara på. :) Det här är också jätteenkelt. Gå in på youtube. Leta upp det videoklippet du vill lägga in på bloggen och klicka på bädda in . Då kommer det upp en kod som du ska kopiera. Gå sedan till inlägget du vill lägga in videon i och klicka på ändra redigerare som finns i högra hörnet. Där klistrar du in koden och sen är det klart. :) Hoppas du försod!

♥ Favorit(häst)bloggar del 2

Här är några fler hästbloggar. :)

http://bugzilady.blogg.se

http://frejalindskog.webblogg.se

http://kaloescha.blogg.se

http://lovicious.blogg.se

http://mlidahlgren.blogg.se

http://ronda.blogg.se

http://carlssonpataket.blogg.se

http://warnmark.blogg.se

http://johannatorudd.blogg.se

http://hastdiggaren.blogg.se

Nästa gång länkar jag fotobloggar! ;D

♥ Fråga, svar


Det är jätteenkelt! :) Det är bara att skriva vad det ska stå. Ex, rsskvaller. Sedan markerar man det man har skrivit och klickar på den lilla kedjan och skriver in vart man vill länka.

♥ Inlägg nummer..

450! :D

♥ Veredus Carbon Gel tävling

Tävlingen finns hos http://carolineninaahlen.blogg.se


Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

Höhöh, det har blivit mycket tävlingar nu på sista tiden. :]


Bilder från stallet


Och ett klipp på Jennie och Spyder från igår. :) Nu när jag vet att jag kan filma och lägga upp på youtube så kommer nog fler filmer komma sedan!


♥ Tävling igen :)

Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.


Vill sjukt gärna ha ett swarovski pannband, och här kan man vinna det! :D Hos rsskvaller.


♥ Yes

Det gick att ladda upp filmen på youtube, så ikväll kommer ett litet klipp på Jennie och Spyder. ;)

♥ Har ni sett något sötare?


♥ Today

Fotade massa i stallet idag. :) Fick låna Carolines rosa digitalkamera. Filmade också lite när Jennie red. Lägger upp bilder (och kanske en film) imorgon. Kan tyvärr inte nu för kamerasladden är på mammas jobb.


Jag och Jennie. Haha. Hon har varit här ikväll och vi har gjort smoothie. :)


♥ Gpa speed air :)


Klicka på bilden för att komma till tävlingen! :)


♥ Schockemöhle


Schockemöhle schabrak som jag köpte när jag var i stockholm. :)

Förresten så kanske det är dags att jag visar bilder från resan?! Hade typ glömt bort det.


♥ Back on Track


Jag och mamma har kanske tänkt beställa Back on Track snabbandage till Josephine. Har läst ganska mycket om Back on Track's produkter och det verkar jättebra. Det kan andvändas för att förebygga, lindra och behandla skador i leder och muskler hos hästar och så kan dom få gallor att gå ned. :) Josephine har ju gallor på både fram och bakbenen.

Förresten, idag kom sakerna vi beställt från Hööks. Tyvärr var grimman lite liten så Spyder fick den.

Silver Star

Har kommit hem från stallet nu. :) Först till Hippo där jag red Silver Star. Red inte så 'hårt' idag för hästarna har ju inte gått så mycket sen dom kom tillbaka från betet. Tycker det gick bra iaf. Red mycket volter och lite ökningar och minskningar och några framdelsvändningar. Hon kändes riktigt fin vissa stunder. :)

Sedan ut till Josephine. Mockade, borstade och fixade maten som vanligt.


Silver Star <3


♥ Hippologum

Ska snart till Hippologum. Första lektionen i dressyrgruppen idag. :)

♥ Ful blogg?Jag vet att bloggen ser heeelt knasig ut just nu. Jag ska göra en ny header så snabbt som möjligt. Det är bara det att jag inte har några ideér. :( Någon som kan hjälpa mig?


♥ Vinn jw ridbyxor :)


♥ Favorit(häst)bloggar

Lite bloggtips här då. ;D (till er hästmänniskor)

http://johannagrant.shapemeup.se

http://jenniieeh.blogg.se

http://hastbloggeen.blogg.se

http://ponnyochryttare.blogg.se

http://treryttare.blogg.se

http://amandaspetterssons.blogg.se

http://horsepics.blogg.se

http://jjkling.blogg.se

http://jojiiz.blogg.se

http://lindagustafssoon.blogg.se

Finns fler hästbloggar jag gillar men det här var några. :)


♥ Nu ska jag ut till ponnyn

Tänkte kanske ta med digitalkameran så det blir lite nya bilder här i bloggen. :)


♥ Säkerhetsväst till salu


Säljer en säkerhetsväst av märket Jacson Safety. Storlek vuxen medium. Aldrig andvänd, bara provad. Säljs pga av att den var alldeles för stor för mig. Hade tänkt 1000 kr för den men det är prutbart. ;) Nypris ca 1500.

Jag vet inte om någon av mina bloggläsare kan ha den, men någon kanske har en mamma eller pappa som behöver en säkerhetsväst? Mejla mig på minette_96@hotmail.com om någon är intresserad eller har några frågor.


Här är förresten blocket-annonsen. :) http://www.blocket.se/vasterbotten/Sakerhetsvast_Jacson_Safety_28657070.htm?ca=2&w=1


♥ Bara så att ni vet

Josephine ska vila nu i tre veckor framöver. Eller kanske inte vila men bara skrittas lite lätt varje dag. Därför så kanske inte uppdateringen kommer vara den bästa. Men ni få stå ut med det. :)


Sötponny <3


♥ Djur Magazinet-hindret


Bilder från lördagen. :) Har många fler på lite andra hinder också men dom kan jag visa någon annan dag. Fotade ju både lördag och söndag och på lördagen var det fint väder och sol men idag regnade det och var ganska mulet hela dagen. Lite tråkigt. Och ser ni förresten att jag har satt dit en fin liten logga på varje bild? :) Så att alla vet att det är jag som har tagit bilden. Aja.. nu ska jag nog börja på en ny header tror jag. Har börjat tröttna på min gamla och känner för lite förändring. Upptäckte också att vi hade en ben&jerry´s i frysen. :D Min kväll är räddad! Haha.

Om någon vill ha bilder på sig och sin ponny så kan ni antingen mejla mig på minette_96@hotmail.com eller kommentera bloggen. :)


♥ 7 augusti


Har kommit hem från tävlingen nu. Har massa bilder att ladda in på datorn och redigera.
Ciao! ;)


♥ Ponnyhopptävling på surf lördag och söndag

Kameran följer såklart med. :D


Josephine 6 augusti

Vila.

Dagens ridning

Jennie hade redan ridit när jag kom till stallet idag, så jag fick rida själv. Red i skogen och utforskade lite ridvägar. :) Hittade till sandtaget. Klättrade upp och ner en gång innan jag red hem. Travade lite på ridbanan sen.

♥ Tretornstövlar


Tävling hos Lovisa. Vinn tretornstövlar! :D Klicka på bilden.


♥ Flytt

Igår flyttade vi Josephine från ström till surf. Jag red dit och det tog lite mindre än 2 timmar. Kommer sakna ström och så, men det kommer nog bli super på surf också! Det finns ridhus, bättre träningsmöjligheter och så har Jennie sina två ponnysar där. :)


Josephine och Spyder. :)

 
Och två bilder på vårat skåp.


♥ Hööksbloglovin