♥ Nya tränset

Uppklickbar bild.


Idag kom tränset. :) Tycker det är jättesött!

♥ Goda gubbar


Superpigg ponny

Red ut med Marika och Bengan idag. :) I början var hon lugn och lunkade på i vanlig takt bakom Bengan, men dirakt efter första traven tände hon till och blev superpigg. Vi galopperade några gånger och jag fick verkligen hålla i henne. Haha, sista traven så försökte Josephine komma undan genom att ta minigaloppsprång istället för att trava. Sötponny. :)<3

Josephine 25 juli

Usch. Inget vidare väder har det varit idag. Regn på morgonen och grått och trist mot eftermiddagen/kvällen. :(


Måste fota henne någon dag. Har typ inga nya bilder. Dom här är från -09.

Red ut idag ca 50 min. Hon var pigg som vanligt. Hon har fått ganska mycket mage nu när hon har vilat en del i sommar och gått på bete, men den ska vi träna bort. ;) Och förresten så längtar jag tills nästa söndag. :D


♥ GPA hjälm


Är med och tävlar hos Lovisa. :D Var med du också genom att klicka på bilden!


Första galoppen

Red ut i skogen idag. Skrittade först fram lite mer än 10 min. Travade sedan ca 20 min med skrittpauser. Galopperade också en bit. Första galoppen efter vilan. :) Jag fick jobba rätt mycket med att hålla ihop henne, för hon ville mest skjuta fram huvudet och öka.^^ Tycker det gick bra iaf. Skrittade av lite mer än 10 min sen.

Har faktist köpt ett nytt träns också. :) Elr det är begagnat. Hittade det på blocket. Jättesött är det! Det borde komma med posten någon gång under nästa vecka.


♥ Nature




Bilder från stockholm. Har än så länge bara laddat in alla 'blombilder' på datorn. Andra bilder kommer väl senare antar jag. :) Har inte gjort så mycket idag iaf. Blir stallet senare. Hade kanske tänkt tvätta svansen och strumporna på henne. Det behövs verkligen. ;] Men vi får se hur det blir.

Kramar ♥

Dagens ridpass


Josephine. ♥


Red ut en sväng idag. Hon var pigg och glad som vanligt. :) Hittade en gräsplätt där jag red ett tag. Lite volter och serpentiner och så. Travade lite mer idag än igår. Nu till helgen kan jag nog börja galoppera också. :D

Kram

♥ Jag är hemma!

Jag hade tänkt skriva ett inlägg tidigare men datorn stängde av sig själv. Åh, ibland blir jag bara så sur och vill helst kasta ut den genom fönstret!

Jag kom hem igår kväll från resan. Det har varit några roliga dagar! :) Vi åkte ju till Stockholm på onsdagen. Så var vi där hela torsdagen. Gick bl.a på en hästaffär och handlade några saker. Tror den hette Stockholms hästbutik elr något sådant. Sen på fredag hoppade vi på färjan till Helsingfors. Båten var väldigt fin men hytten var ganska liten. Fanns två våningssängar och en toalett. Sov på båten och kom fram på lördag morgon. Vi gick till hotellet och checkade in och sedan åkte vi med båt till Helsinki zoo. Det låg på en ö. Fotade mycket där. Visar bilder sen. :) På söndag åkte vi med båten till Stockholm och kom fram på måndag morgon.

Visar det jag har köpt och bilder jag har fotat någon annan dag! :)

♥ Finland


Dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har gjort andra saker än att sitta framför datorn. Tyvärr så blir det nog inte någon mer uppdatering heller förän på måndag. För vet ni vad? Idag far jag ner till Stockholm med mormor, Dieter och Caroline för att sedan på torsdag åka med båt till Finland. :) Det kommer bli väldigt roligt.

Så ni får ha det så bra tills jag kommer hem. ♥ Hejdå! :)

♥ Webbkameran


Lite oseriösa bilder typ. x)

Nu ska jag ut med Fanny.

♥ Bildbomd från 9 juli


Russin <3


Alice och Ronja.


Giulia och Pumba.


Amanda och Ninja.


Sofie och Svarten.


<- Linnea och Nisse. Sofie och Svarten. ->


Sofie skrittade av Svarten barbacka.


Alice, Alexandra och jag på bilderna. Ignorera mitt face. x)


Alice dyker.

Följde ju med Sofie till åbacken igår. Hon hyrde Svarten. Vi var tillsammans med Alice, Amanda, Alexandra, Linnea, Giulia och Lisa. :) Hade jätteroligt hela dagen. Dom hoppade i ridhuset, vi fikade, badade i ån utanför stallet och myste med världens sötaste hundvalpar. :D Fotade väldigt mycket också. Tog över 400 bilder på hela dagen.

Kramar


Finast


En stor en på Josephine och jag.

Red ca 1 timme i skogen idag. Skritt och en trav blev det. Hon kändes bara fin!
Bildbomb från igår kommer snart. ;)


♥ Åbacken idag


Jag och Russin för typ 2 år sedan. En av ponnysarna på Åbacken.

Ska följa med Sofie till Åbacken idag. Hon har hyrt Svarten där en vecka. Ska verkligen bli kul att träffa alla ponnysar igen! :) Jag tar med mig kameran så det blir säkert en hel del bilder då jag kommer hem sedan.

Hoppas ni får en fin dag. ♥ Kram


♥ Lite nytt.


Ja, som ni ser så har jag en ny bloggdesign. :) Jag är faktist ganska nöjd. För tillfället iaf. Dröjer säkert inte allför länge innan jag byter igen. Fast jag är långt ifrån klar. Menyn ska fixas till och så ska sökrutan flyttas upp till headern. Ni ser ju att det står 'sök i min blogg' utan att det är någonting däruppe.

Men vad tycker ni? Hiss/diss? :)

Stallbilder





Skrittade ut barbacka en stund idag. :) Caroline fick agera fotograf och mormor följde också med och gick.
För er som undrar så är det vita hon har på mulen solkräm. Annars bränner hon sig.


♥ Fråga


Svar: Om jag har tid och ork kan jag eventuellt göra lite enklare headers gratis. :)

♥ Minette klipper gräset


♥ Linneas bloggdesign


Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gjort klart Linneas bloggdesign som igentligen borde ha varit klar för längesedan! Jag tycker den blev ganska fin. Vad tycker ni? :) Så, Linnea. Vill du ha den? Du har ju gjort en så fin egen så du kanske inte vill ha den längre, eller? ;)

♥ 'Smarta' hinkar


Två hinkar som jag har köpt åt Josephine. En att ha ute och en att ha inne. :) Tycker dom är väldigt 'smarta'. Dom är ju i ganska mjuk plast så det går att bära dom väldigt lätt. Den gröna är köpt på Jula idag och den rosa är köpt på smultronstället för någon vecka sedan. ;)


♥ Fotbolls VM

Ingen passande bild, så bildlöst.

Har suttit och tittat på matchen Tyskland-Spanien. Vem hade kunnat tro att jag tittar på fotboll? Är inget direkt fotbolls-fan men det är ganska kul att titta änså. :) Spanien vann så nu går dom till final mot Holland. Och så satt mormor och kommenterade som om hon var värsta fotbollsproffset. Typ 'Va? Varför gjorde han sådär?' eller 'Den där spanska spelaren ser ganska seg ut. Han lyckas ju aldrig ta bollen från tyskarna'.


♥ Jordgubbar



Jag och Caroline bor hos mormor nu några dagar för mamma och Staffan är i norrbotten på resa. Jag tror dom kommer hem på fredag. ;) Idag så var vi vid havet. Jag badade inte för jag hade inga badkläder. :( Synd det! Fast jag lyckades ju ändå blöta ner mina shorts. Elr snarare lillasyster gjorde det för hon skvättade på mig.

Kom hem från stallet vid sju-tiden. Sen dess har jag sett på tv och ätit jorgubbar. :)<3


♥ Fotoinlägg



Var ute för lite mer än en timme sedan i trädgården. Hade på mig mina pyjamasbyxor och fotade som en galning. Två av bilderna ser ni ovan. :) Kommer fler sen.

Red Josephine en sväng i skogen idag. Red ca 30-40 minuter. Hon var pigg och glad! :)
Godnatt på er. ♥


♥ Josephine och jag



♥ ♥ ♥


♥ Jossi

Det blir nog mer hästuppdatering nu framöver, för jag ska börja rida Jossi lite lugnt. :) Idag longerade vi henne för att kolla om hon fortfarande sprang lite konstigt. Sandra var med idag. Hon tyckte inte att hon såg något, bara att Josephine var lite stel. Men det är ju inte så konstigt eftersom hon har vilat några veckor. Så nu ska jag iaf börja sätta igång henne. :D

♥ Se den!


Eclipse igår var så sjuuuukt bra! Bästa filmen hittills. ALLA måste se den! (Fast dom flesta såg nog den igår?! ;)) Gud, den var bara för bra. Måste se den igen snart. Synd bara att man måste vänta över ett år tills nästa film.

Ni som har sett Eclipse. Vad tyckte ni om filmen? :)



bloglovin