♥ Hoppning med kombigruppen

Igår kände jag mig bra, så jag fick fara till stallet! Ville ju gärna träffa Josephine, och så ville jag inte missa min ridlektion. Josephine ser ut som en nallebjörn. <3 Hon är alldeles lurvig! Jag red ut med Ida. Hon tömkörde Strimma. Josephine var jättesnäll. :) Vi travade bara lite.

Sedan fölljde Jennie med till Hippo. Vi hoppade, och jag red Dixon. Vi fick hoppa samma bana som Jennie fick hoppa igår. Dixon var ganska seg men jag tycker det gick bra ändå! :)



Bilder på oss. :)

Ha det bra /Minette ♥

♥ Saknar Josephine

Idag har jag inte gjort mkt. Sjuk fortfarande. :/ Blää, vad det är tråkigt!

Här är en bild på finaste Josephine. <3 Saknar henne.



Ha det bra /Minette ♥

♥ I´m happy!

Yes! Klarade Grönt Kort provet! :D

Är stolt!

Ha det bra /Minette ♥


♥ Ny header

Ny header! Kommentera?! Sälv är jag otroligt nöjd med den. :) Jag vet att det inte är direkt sommar nu, men vem bryr sig.

Ha det bra /Minette ♥

♥ Rubrik?

Haha, bra rubrik! Idag har jag inte gjort något alls. Det är verkligen inte kul att vara sjuk. Hatar det. (Som jag skrev i förra inlägget) Jag har bara suttit i sängen och tittat på film hela dagen, har också suttit vid datorn. Och så har jag inte fått träffa Josephine på 4 dagar... Tänk er, 4 dagar! Helt hemskt. ;/ Hoppas jag blir frisk tills imorgon så jag inte missar Lena Furberg kursen iaf. Har verkligen sett fram emot den!

Här får ni två bilder jag tog i somras.



Föresten, vilka brukar läsa min blogg? Skulle vara kul att veta. :)

Ha det bra /Minette ♥

♥ Dålig uppdaterning

Hej! Inte gjort mycket idag. Jag är sjuk, och jag hatar det!
Vad har ni gjort idag då?

Håller på att fixa och trixa med en ny header! Jag har ju fått några ideér iaf.

Ha det bra /Minette ♥

♥ Ni är dåliga på att kommentera

Jag vill ha mer kommentarer ju...

Idag har jag varit i stallet med Johanna. ♥ Har saknat henne. Har ju inte träffats på typ...en evighet! Vi red ut på Josephine och Witterpir i mörkret. ;] Kulkul! Ska gå och sova snart. Skola imorgon ju.



Jag vet inte om jag ska ha bilder på mig själv eller kanske på Josephine. Eller vilken färg den ska vara?
Vad tycker ni?

Ha det bra /Minette ♥

♥ Rörigt på bloggen just nu

Ja, som rubriken lyder: Rörigt på bloggen just nu. Håller på att fixa en massa saker... Ny bakgrund, ny header m.m. Men jag har typ inga ideér... ;/ Hur ska headern se ut? Vilken färg? GE MIG IDEÉR! Ska också sluta med, skugga bakom bildena jag lägger in.

Staffan fyllde år i torsdags, så idag ska vi ha kalas. ;D

Ha det bra /Minette ♥

♥ Årets häst 2009

Hej! Nu är Josephine med i Årets häst. Man kan typ vinna en resa till göteborg där man får gå på Göteborg Horse Show! Rösta gärna. =) Den här bilden tävlar jag med.



                                          Årets Häst 2009
Ha det bra /Minette ♥

♥ Läxor



Hej! Sitter här och gör läxan. 16 engelska (ganska lätta ord, enligt mig) tills imorgon. Mumsar samtidigt på en chokladboll och ett glas juice. =) Jag ska snart till stallet.

Ha det bra /Minette ♥


♥ Chokladbollar

Hej! Skola idag (som vanligt). På håltimmen for jag, Evelina och Jennie på preem. Jag och Jennie köpte en Vitamin Well, citrus/fläder. Deb var faktist jättegod. ;) Slutade skolan vid 12 idag. ;D Haha, vet inte riktigt varför men... Jag följde med Linnea hem efter skolan. Åt lunch hos henne. Billys pizza! Vi kollade på hennes hamstrar och var på datorn och såg på TV också. :) På tisdagar är det ju Sofie som är hos Joss, så jag var inte i stallet idag. Jennie kom till mig efter middan och så bakade vi chokladbollar! Vi gjorde en choklad smootie med, men den var äcklig!


Min söta syrra, och chokladbollarna vi bakade. =)

Ha det bra /Minette ♥

♥ Stan + stallet

Hej! Nu har jag inte skrivit på jättelänge jag vet... ;/ Ska försöka bättra mig. Idag efter skolan åt jag lunch med pappa på kinarestaurang! Sedan for vi på stan, och jag fick ett par skor från Wedins och en svart, grå randig tröja från Gina Tricot av honom. Sen åkte pappa hem, och jag gick på stan med Moa. :) Köpte ett par vantar på H&M. Jag åkte buss både till och från stallet idag. Josephine fick vila!

Ha det bra /Minette ♥


bloglovin