Glad midsommar!


Glad midsommar allihopa! :)


Imse Vimse Spindel


Bilder tagna med våran lilla digitalkamera.

Ny pålle, Magic Blue Rindi
Nu har jag alltså hittat min drömponny. Hon heter Magic Blue Rindi och är ett 7-årigt sto. Rindi är en New Forest ponny och kommer från Gotland. I år ska vi lära känna varandra och kanske starta några lägre klasser men långsiktigt så är målet högre klasser i hoppning.

En bild från skolavslutningen


Jag hade inte med mig min egen kamera så den här bilden har Moa tagit. :)


The day before today

Igår skolavslutning, sommarlov nu! :D

Var på skolavslutningsfestivalen igår. Var där med Anton, Linnea, Nelly och Moa och lite annat folk som kom och gick. Vi drev mest runt på stan, tittade på uppträdanden och så. Det var i alla fall roligt att spendera första sommarlovskvällen med underbara vänner.


Brännbollsturnering

Det är fortfarande problem med designen.. ska försöka fixa det så fort som möjligt I promise!


Vi hade brännbollsturnering på skolan idag och jag kan säga att det gick åt h*lvete. Vi förlorade båda våra matcher med pinsamt låga poäng. Dock kan jag skylla lite på domaren för hon dömde sjukt orättvist.
Revanschen tar vi imorgon på Haga challenge!

Update: VI VANN HAGA CHALLENGE!! :D Yeeey, tårta till oss.


Knas med designen

Jag vet inte vad som har hänt med designen men något ar helt knasigt. Plötsligt syns inte headern, skuggan är borta och menyn och inläggen sitter inte ihop längre. Jag har i alla fall fixat tillbaka headern men det andra..

IBLAND JAG BLIR SÅ J*VLA ARG PÅ BLOGG.SE OCH STILMALLEN OCH ÅHHHHHHHHHHHH!!!!!!! :@

Design tips: Skugga bakom bloggen

Jag tänkte då berätta hur jag gjorde skuggan bakom bloggen. Det finns olika sätt att göra det på, till exempel en kod man kan klistra in men den syns inte i alla webbläsare så jag valde att göra det på ett annat sätt.

Det första du ska göra är att göra en bild med själva skuggan. Om du inte vet hur du gör, googla! Kom ihåg att den vita delen ska vara lika stor som din blogg (wrappern). Bilden behöver bara vara några pixlar bred.

Min bild i mindre format ↓Sedan laddar du upp bilden på din blogg och kopierar koden till den. Gå in på design > stilmall och skrolla ner till #wrappern.

Såhär ska det se ut i wrappern.

#wrapper {
text-align: left;
width: 850px;
margin: 0px auto;
padding: 20px;
vertical-align: top;
margin-bottom: -20px;
background:url(LÄNKEN TILL DIN BILD) repeat-y center center;
}

Kom ihåg att ändra width till den bredden som din blogg är.

Några frågor? :)

Skugga bakom bloggen

Fick en fråga om hur jag gjorde skuggan bakom bloggen. Jag tänkte göra ett inlägg om det imorgon så, wait for it. ;)

SOMMAR PÅ RIKTIGT!!Shortsväder


Det har varit hur varmt som helst idag! Helt sjukt! I alla fall så är det temavecka den här veckan och min grupp, däribland Linnea och Jennie, gjorde en utflykt till Baggböle idag. Vi cyklade dit och tillbaka så jag har nog cyklat mer än 1,5 mil idag. I Baggböle grillade vi hamburgare och satt mest i solen.

Och Jennie fick nog äta upp sina ord "Det är inte så ofta shortsväder i Umeå" som hon sa för några veckor sedan, eller vad säger du Jennie? ;)

A brand new design


Den klassiska frågan, vad tycker ni? Hiss/diss?

Makeover på G


Har gjort en ny design på en testblogg. Den är inte riktigt klar än men snart så. Jag är faktist ganska nöjd med den vilket är ovanligt, haha. ;)


Josephine i Junkboda
The day before today


Jennie som över hos mig inatt. Vi var på hemmakväll och hyrde två filmer som vi såg under kvällen samt köpte godis. De två filmerna var Mean girls 2 och Remember Me och jag har bara en sak att säga, Remember Me hade de dåligaste och sorgligaste slutet någonsin. :( Annars var filmen bra.

Under helgen har jag också hunnit med att hälsa på Josephine i Junkboda där hon lever livet i en stor gräshage med en hästkompis. Det var roligt att träffa henne och se hur hon bor nu. Jag saknar min lilla ponny massor. ♥

Breaking dawn part 1 trailer!!!


OMG!!!! Jag längtar såhäääääääääääääääääääääääär mycket till November!!! :D:D

I miss herSvar: Josephine har åkt till Emelie Sandström, ridlärare på surf. Hon bor i Junkboda som ligger en liten bit från Bygdeå. Det känns bra att hon inte har flyttat så långt för då kan jag hälsa på henne ibland. Ska kanske fara dit imorgon för att se hur hon har det.


Josephine i sitt nya hem. Det är nog rena himmelriket för henne i en stor grön gräshage. Jag lånade bilden från Emelie och jag hoppas det var okej.

Nokia 6700 slide


Jag och mamma var på Media Markt och tittade på mobiler idag. Min gamla är ju i princip mosad så.. Det blev en lila Nokia 6700 slide. :) Jag har nästan bara haft Sony Ericsson innan så det känns lite ovant men jag lär mig väl.
   Den är i alla fall sjukt snygg!!


R.I.P mobilen

Bara så att alla vet så är min mobil trasig. Ponnyn trampade på den..

Hejdå världens finaste ponny ♥


Josephine åkte idag. Min underbara, knäppa, fina, tokiga, lilla ponny. Jag kommer alltid älska dig. ♥


Ny design?

Jag funderar på att göra en ny design. Min nuvarande som Moa har gjort är jättefin men jag vill ha lite förnying. :)


bloglovin