♥ Yääy

Nu drar jag snart ner till bion för att se Eclipse. :'D

♥ Designbyte pågår


flowers.

Hejsan! Sitter och pillar med designen nu innan jag ska till stallet. Hann ju inte lägga in den igår, så det fick bli idag istället. Har massa kvar att fixa. Ska göra boxar i menyn m.m. Senare ikväll ska jag och se Eclipse på bio med tjejerna. Har längtat asmycket. :) Vilka mer ska på premiären på Eclipse idag?

Ciao ♥


♥ Twilight, New Moon, Eclipse


Har inte kunnat skriva något idag för jag har varit och badat nästan hela dagen. Det var ganska kallt i vattnet men jag doppade mig ändå. Låg mest och solade. ;)

Ikväll kommer Jennie, Lisa, Nelly och Fanny hit och vi ska se Twilight och New Moon. Ville se båda filmerna först, för vi ska ju gå på Eclipse premiären imorgon! :'D Läängtaaar!!!


♥ Enkelt


Dagens enkla outfit. :) Linne från Kappahl och shorts från H&M. Var bara tvungen att sudda mitt face på vänstra bilden. Såg inte klok ut ju. x)

Nu ska jag gå och se film. ♥


♥ 'Din bästa sommarbild'


Är med och tävlar hos FotoBecka där priset är en vit pop-up diffuser från tvspelsweb.se. Temat är din bästa sommarbild. Hade absolut ingen aning om vad jag skulle välja för bild, men till slut blev det den här på hundkex. :)

Direktlänk till tävlingsinlägget hittar ni här.


♥ Godmorgon


Bild från google.

Hejhej!
Ska till tandläkaren nu på morgonen. Usch! Jag gillar verkligen inte att fara till tandläkaren. :/ Vi får hoppas att jag inte har något hål elr så.
Skriver mer sedan.


♥ Haha!


Jag håller ju på med en ny header eftersom den gamla inte passade längre då jag ökade bredden på bloggen lite. Det ni ser här uppe är lite olika jag har gjort. Men dom är exakt likadana förutom typsnittet på en text i headern. Haha. Beslutsångest! x)

♥ Bildbomd från midsommarafton 2010









Några bilder från fredagen. Bl.a på mammas jättegoda räkpaj och Carro som surfar på en solstol. Vi firade midsommar hos Sverker, Siv och Natalie. Vi grillade, spelade lite fotboll och åt jordgubbar. Kul var det iaf! :)


♥ Badbilder


Idag tog vi fram våran lilla pool. ;) Caroline tyckte det var extremt kul att plaska i den. Haha, jag tyckte att det var jättekallt i vattnet. Fotade iaf lite och ni ser ju resultatet där uppe.

Kram

♥ Midsommar


Ville bara önska alla en trevlig midsommar! :)

Det här inlägget skulle ha publicerats igår.

♥ Clothes


♥ Tävla om ett snyggt träns...


... hos Lovisa. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingsinlägget. :)


♥ Big one


Bild med lite annorlunda redigering. Haha, tycker den blev lite cool ändå. :) Vad tycker ni?

Ska snart till mormor och tvätta fönster. Skriver kanske mer ikväll.
Kramar


♥ 3 till på Sofie


Fler bilder på Sofie. ;) Visst är hon såå fin?
Har inte hänt så mycket idag. Gick först på stan och bytte två tröjor till en mindre storlek, och sedan for jag och Caroline till mormor (igen, haha x)). Ska dit imorgon med. Då ska jag tvätta fönstren dom har på altanen. Får 50 kr per fönster så kommer tjäna 350 kr för det är 7 st. :)

Nu ska jag väl kolla lite bloggar på bloglovin' och sedan välja ut bilder till den nya headern!


♥ Tävling pågång

Anmäler mig till en tävling hos Jenny Vennberg där priset är en valfi sak från tvspelsweb.se för max 200 kr. Om jag vinner vill jag gärna ha ett Soft Focus filter Ø52 mm. Anmäl er med här. :)

♥ Klotter är coolt



Canon EOS 400D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Inte helt nöjd med bilderna, men visar dom ändå. Den undre bilden blev bättre än den övre. x)
Har iaf massa mer bilder att visa. :)


♥ Josephine

Vissa kanske undrar varför jag inte skriver så mycket om Josephine och det är för att hon är halt. Elr hon är inte riktigt halt, men hon springer inte riktigt som hon brukar. Jag märkte det lite när jag red. Speciellt om jag travade där underlaget var lite tyngre. Så vi longerade henne och då såg vi att hon inte sprang riktigt som hon brukar. Men jag och mamma tror att det kan bero på att hon skoddes ca 3 dagar innan, och hon kan ju vara lite öm i hoven efter det. Hon har fått vila några dagar nu och verkar redan mycket bättre. :) Hovarna känns lika varma och hon travar och håller på i hagen så jag kan nog snart rida henne igen. :)

♥ Gårdagens klädval


T-shirt från gina, jeans från Kappahl.


♥ Flower


Jag har nyss ätit lunch och snart kommer mormor och hämtar mig och lillasyster så far vi till degernäs. Det är superfint väder ute. ;) Kanske tar med mig kameran också!

Ha en bra dag! :D


♥ Sofie A.

Vi låtsas att klockan inte är över 12, okej? :)



Canon EOS 400D + Canon EF 50mm f/1.8 II + Reflexskärm

Bilder från fotograferingen igår. :)

♥ Behind the scenes



Från fotograferingen igår med Sofie och Jennie. ;) Resultatet kommer senare.



Förresten så har jag ökat bredden på bloggen för att kunna lägga in lite större bilder. Detta betyder då att jag måste göra en ny header för den gamla inte passar längre.

♥ Bilder från gårdagen

Här är några många bilder från igår. Enjoy!







Haha, åt sista bilden. ;] Sött!

Just nu är Jennie här och hon ska sleepa over. Kulkul, :)


♥ En hel dag med Jennie


Har varit med Jennie hela dagen idag. Därför ingen uppdatering. Först följde jag med till hennes fina ponnyer nere i sävar. Vi red, fikade och fotade en massa. Sedan åt jag middag hos henne och så har vi spelat sims 3 nästan hela kvällen. Så ja, det var min dag! :)

Lägger in bilder från dagen imorgon.


♥ Fyra headrar

   
Nu har jag gjort fyra olika headrar till dig Linnea, och undrar vilken du gillar bäst? :) Elr igentligen är dom ju likadana förutom penseln jag har satt dit till höger. Gillar du någon av dom? (dom är uppklickbara)

Nu ska jag iväg och äta lunch med pappa och sedan blir det stallet.
Ciao!


♥ Två från Kappahl


Var på stan med mamma en snabbis igår. Fick med mig två tröjor hem från Kappahl. Jag tycker den med rosor var riktigt söt. :] Den kostade 129 kr och den lila kostade 49.50 (REA). Jag köpte den minsta storleken som fanns på den lila tröjan men den är ändå lite oversize.

Köpte också ett ljusrosa nagellack från Kicks. ;)


♥ Hoppning i skogen


Sista lektionen för terminen idag. Vi red ut och hoppade i skogen. Det var roligt, men Dixon (som jag red) var sjukt pigg och klämde in några bocksprång då och då.. Vi fick hoppa ganska många hinder. Dom var ca 70 cm. Kanske något var 80 cm också. ;) Haha, och jag lyckades ramla av på första hindret vi hoppade. Jag kom mot hindret i trav, men just före drog han iväg och tog ett galoppsprång, hoppade av tidigt och så hann jag inte med. Fast jag landade på fötter! xD


♥ Bloggdesign åt Antonia


Antonias blogg.

Eftersom man inte har något annat att göra, så har jag suttit och trixat ihop en design åt Antonia. Vad tycker ni om den? FIN/FUL? Jag tycker iaf att den blev ganska bra. ;]

Jag har gjort en åt dig också Linnea, men jag vet inte om den blev så bra.


♥ Dagens [16 juni]


Tröja och jeansshorts från gina, linne från h&m :)

♥ 13.02

Hejhej!
Vaknade vid 9.00 idag. Gick upp, satt vid datorn och tittade lite på tv. Har inte gjort så mycket mer. Elr jo förresten. Jag har ätit nudlar. ;) Haha! Skulle vara med Theres idag, men hon svarar inte på sms så vi får väl se vad det blir med det..

Väldigt spännande inlägg.

♥ Armband från h&m


49.50, men jag fick det för 30 kr för det var en liten fläck (som jag har tvättat bort) på det. ;)

♥ Titta, en nyckelpiga


Canon EOS 400D + Canon EF 50mm f/1.8 II


♥ Rea på Hööks


Rea på lite olika saker på Hööks just nu. :)

Något som jag verkligen skulle vilja ha är det här tränset:

459:- 229:-

Nu kostar det endast 229 kr. Har sett det förut. Så sjukt snyggt! :D


♥ Fototävling


Är med och tävlar hos photonerden. Tävlingen hittar du här! :) Valde denna söta bild på syster.

♥ 1 år


Tänk att idag, 14 juni, har jag ägt Josephine i exakt 1 år. Många minnen med ponnyn.. och fler ska det bli! Jag minns när vi för ett år sedan åkte till övik med hästtransporten, skrev kontrakt och sedan lastade in henne. Tiden har gått ganska fort ändå.

♥ Tack!


Sv: Aw, tack :]

♥ Hur söt får man bli?




Bilderna tog jag idag. Visst är hon söt?

Idag (elr igår för klockan är över tolv x)) flyttade vi Josephine från sommarhagen till hennes vanliga hage utanför stallet. Hon har ju haft semester i två veckor nu, men imorgon kommer hovslagaren för att sko henne (hon har inga bakskor just nu) och sedan ska jag börja rida henne igen. :)


♥ Eclipse


Hämtade ut biljetterna igår. Vi är 6 st som ska gå tillsammans. Jag, Jennie, Lisa, Nelly, Moa och Alma.
Åh, längtar sjuuukt mycket till 30 juni!!!


♥ Oncoo ponny



Sv: Jag rider i kombigruppen på onsdagar. ;) Vi har ju lite mer 'bestämda' hästar. Vi rider samma ca 3 gånger i rad. Onco är inte min favorit men jag red han ganska många gånger i rad förut. :)

Du får gärna säga vad du heter. (a)

♥ Jag har nyss upptäckt att jag har en webbkamera på min dator


♥ In med nya och ut med det gamla


Ny design! :) Blev ganska nöjd med den. Älskar bilden på mig och Jossi i mitten. Caroline 6 år är fotografen. :] Jag är inte klar än. Ska fixa ganska mycket i menyn + lägga in en footer längst ner.
(och mobba mig inte för alla ord där uppe men det var faktist jättesvårt att komma på något att skriva så därför blev det som det blev.)

RIS/ROS?

--

Jag såg att jag har fått några nya premmisar också. Jättekul verkligen! :)


♥ Skolavslutnings outfit


Klänning från gina, skor från eurosko.

Högra bilden är ju verkligen seriös. x) Ja, det var det här jag hade på mig idag. Det var igentligen tänkt att jag skulle ha en vit kjol och rosa linne men jag ändrade mig i sista sekunden.

♥ Min ponny Josephine

här ska jag sedan skriva info om Jossi. ignorera detta sålänge. x)


♥ Sommarlooov!


Nu har vi fått sommarlov! Kan knappt fatta det. Happyface iaf. :'D
Gick på stan med kompisarna efter avslutningen. Vi köpte glass och gick i lite affärer. Sedan gick jag hem och åt lucnh. Mamma hade bakat en jättestor och jättegod jordgubbstårta! :]
Om jag får till någon bra bild så kan jag kanske visa min avslutnings outfit. ;)

Nu ska jag pilla lite med designen som jag ska lägga in lite senare.


♥ Dagen

Bildlöst.

Brännbollsturnering i skolan idag. Alla 7:or spelade mot varandra och vann varsin match. 7b vann med mest poäng så som gick vidare till 'nästa match'. Det var en 9 som vann hela turneringen typ.

Aja iaf, så gick jag, Nelly och Moa på tivolit på kajen efter skolan. Åkte star dancer och flygande mattan. Haha, kommer nog aldrig åka star dancer igen. Sjukt läskig!
Sedan gick jag på stan och köpte ett par skor från Eurosko och en klänning från ginatricot. :)

SOMMARLOV IMORGON! :D

--

Igentligen borde jag nog inte vara inne på datorn såhär sent men jag ska se om det går att reservera biljetter till Eclipse kl 00.01. x) För man kan börja reservera biljetter 11 juni.


♥ Fotoutställning






Bilder från öppet hus-kvällen i måndags. :) Vi i 'foto-gruppen' hade ju gjort en liten fotoutställning i bildsalen. Jag var ju sjuk under temaveckan då dom fotade, men jag fotade lite hemma så jag kunde också vara med och visa mina bilder. :]

Vi byggde också upp en fotostudio där man kunde gå in och fota om man ville. Jag tog några porträtt bilder på bl.a Moa och Nelly. Kanske visar några sedan. ;)


♥ Ny bloggdesign?


Jajjemän! Tänk för att jag håller på med en ny. ;) Den kommer upp på skolavslutningsdagen (fredag), för att fira att sommarlovet har börjat. :D

♥ Muffins


Dom mörkbruna prickarna på muffinsarna är daimkulor. Vi la på dom medan muffinsarna fortfarande var varma och så smälte dom. Mums!

♥ Sommarbete 2010






Idag släppte vi ju hästarna på sommarbete. Hagen ligger ca 5 min från stallet så jag red barbacka dit. Jag var beredd med kameran och trodde det skulle bli lite action när vi släppte dom, men nää. Direkt skulle dom börja äta. Haha, vi fick smacka lite på dom för att få dom att börja springa. x)

Hagen är iaf jättemysig. :]


♥ Hihi busigt. Eller hur Jennie?


♥ Ljusrosa converse


Köpte ett par ljusrosa converse för någon vecka sedan. Converse är mina favoritskor! :) Passar till allt.

♥ Caroline


Canon EOS 400D + Canon EF 50 mm f/1.8 II + Reflexskärm

Haha, Caroline ser ut som en liten kanin på bilden. :]
Igår for vi först till Josephine. Longerade henne en stund på ridbanan och sen så betade jag henne ganska länge. Sedan for jag och Caroline till mormor. Jag fotade henne. Testade min reflexskärm för första gånngen faktist. :) Det blev väl ganska bra bilder.

Jag visar nog bilderna lite i omgångar. ;)

--

Idag ska vi släppa hästarna på bete. Gissa vem som kommer vara där med kameran i högsta hugg? Haha, vi får väl hoppas på några busbilder. :]

♥ En vecka kvar!


♥ Vampire diaries


om 19 min! :D


♥ How cute?


♥ Jag saknar Jossi..


Har inte träffat henne sedan i lördags. :( usch, för att vara sjuk..
Idag har jag inte gjort så mycket.. Sett på tv, ätit glass och suttit framför datorn. Har satt in Johannas design och håller på att fixa lite med den. ;)

Kramar

♥ jojiiz.blogg.se


Bloggdesign åt Johanna. :) Jag vet att jag har varit lite seg med att göra den men nu är den iaf klar.
Tänkte att menyn kunde sitta på höger sida ovanpå det rosa mönstret.

Gillar du den Johanna? Isf lägger jag in den åt dig. ;)
och snart får jag väl börja med din också Linnea.

Man har verkligen mycket tid över när man är sjuk..


bloglovin